Български  English  

Пламен Богоев РАПИД КБ


Длъжност: Управител
Фирма: РАПИД КБ ООД
Е-mail: rapid.office@rapidkb.com
Телефон: тел.: 02/400 80 10
Интернет страница: www.claas.bg
Адрес: 1407 София Околовръстен път №143

 

Фирма РАПИД КБ ООД е основана през 1990 г. в гр. София като дружество с ограничена отговорност и е собственост на Георги Богоев и Пламен Богоев.

От своето основаване до днес фирмата е всепризнатият вносител номер едно на земеделска техника на българския пазар от водещи световни производители като КЛААС (CLAAS), АМАЦОНЕ (AMAZONE), РЕГЕНТ (REGENT), ФАРВИК (FARWICK), ТЕВЕ ЕЛЕКТРОНИК (TEWE ELEKTRONIC), КИСЛИНГ (KIESLING), ШВАРТЕ ЯНСКИ (SCHWARTE JANSKY), ЩРАУТМАН (STRAUTMANN), ВАЛТЕРШАЙД (WALTERSCHEID) и др. Тези си успехи фирмата дължи както на силния си и сплотен колектив, добре развитата си дистрибуторска мрежа в страната, отличното качество на внасяните машини, постоянната богата наличност от резервни части, така и на бързото качествено гаранционно и извънгаранционно обслужване, в това число над 3000 машини на КЛААС. 

Наред с това РАПИД КБ ООД заедно със своите дистрибутори предлага и широк диапазон от следпродажбени услуги за клиентите, включително и редовно обучение на технически специалисти за нуждите на поддръжката на внасяните машини и съоръжения.

Днес РАПИД КБ ООД представя на българския пазар следните водещи световни производители на земеделска техника:

CLAAS - Германия: производител на техника за прибиране на реколтата (зърнокомбайни, силажокомбайни, косачки, сламопреси и др.) и трактори за селското стопанство, лозарството и овощарството, телескопични товарачи и др.

AMAZONE - Германия: производител на сеялки и сеитбени комбинации; тороразпръсквачки за минерални торове; пръскачки за растителна защита; машини за почвообработка; комунална техника 

REGENT - Австрия:производител на почвообработваща техника, плугове, дискови брани и др.

BERTHOUD - Франция:производител на пневматични и вентилаторни пръскачки за лозарството и овощарството

TEWE ELEKTRONIC - Германия:производстводител на оборудване за сухо и течно хранене на свине; инсталации за биогаз;компютри и комплексни управления за мелене, смесване, дозиране; електронни кантари и др.

FARWICK - Германия:производител на техника за складови стопанства за съхранение на зърно - силози, сушилни, елеватори, редлери и др.

KIESLING  - Германия:производител на висококачествени специализирани хладилни превозни средства

SCHWARTE - Германия:производител на млековози и млекосъбирателни системи

STRAUTMANN - Германия:производител на ремаркета за превозване на силажи, вкл. самонатоварващи; фуражо-раздаващи ремаркета с и без фреза за животновъдството; ремаркета за разхвърляне на оборска тор и смесители за зареждане на инсталации за биогаз

WALTERSCHEID  - Германия: производител на кардани, редуктори, съединители и навесни системи за земеделска техника

Седалището на фирма РАПИД КБ ООД е в гр. София, където се намира и централният склад за резервни части за внасяните от фирмата машини и съоръжения за селското стопанство.

Освен редовно участие в панаири и изложения в страната, РАПИД КБ ООД провежда многобройни семинари в сътрудничество с висши учебни заведения и институти в областта на селското стопанство. Фирмата постоянно информира своите многобройни клиенти за новостите в техниката и технологиите чрез организиране на демонстрации у нас и посещения на такива в чужбина.

Екипът на фирмата е съставен от над 50 висококвалифицирани специалисти, занимаващи се с продажби, маркетинг, резервни части, сервиз, логистика, счетоводство и др. РАПИД КБ ООД разполага със собствени филиали със сервиз и складове за оригинални резервни части в градовете София, Русе, Добрич, Стара Загора и Монтана, както и с голям брой дистрибутори и посредници, покриващи цялата територия на страната.

РАПИД КБ ООД има гъвкава организационна структура, която бързо се настройва според изискванията на пазара и привлича компетентни и амбициозни специалисти. Постоянно разширяващата се търговско-сервизна мрежа на РАПИД КБ ООД обхваща територията на цялата страна и представлява солидна база за настоящите и бъдещите успехи на фирмата на българския пазар.