Български  English  

Стойчо Стоянов Стойчеви 57-62


Длъжност: Управител
Фирма: Стойчеви 57-62
Е-майл: office@stoychevi.com
Телефон: 058/ 667 956
Интернет страница: www.stoychevi.com
Адрес: гр. Добрич, ул.Оп.Димитър Ковачев № 67

 

 

 

 

20 години в услуга на производителя "Стойчеви 57-62” ООД е създадено през 1990 година. Фирмата е изцяло частно дружество, чийто дейности са свързани с търговия и сервиз на чуждестранна селскостопанска техника.

Дружеството е изключителен представител за България на:
Zetor – Чехия – европейски лидер в производството на трактори
Great Plains  – САЩ – лидер в производството на сеялки за директна сеитба и машини за вертикална обработка на почвата
Unia – Полша – лидер в производството на селскостопански машини и инвентар за предсеитбена обработка.

"Стойчеви 57-62” ООД предлага разрешение на един от основните проблеми на икономическите субекти в българския аграрен сектор – амортизирания машинен парк. Подмяната на остарелите селскостопански машини е неминуема на прага на интеграцията на България към Общия Европейски пазар.
 
Дружеството работи на базата на взаимноизгодно сътрудничество с европейски фирми, лидери в производството на селскостопанска техника. Нашето желание е да представим и предложим най-доброто от богатия асортимент на произведена специализирана техника в областта на растениевъдството:

  • Трактори

  • Почвообработващи машини

  • Машини за засяване и засаждане

  • Машини за торовнасяне

  • Апарати за растителна защита

  • Машини за прибиране на реколтата

  • Телескопични товарачи

  • Строителна и комунална техника


Не е случаен фактът, че предлаганата от нас широка гама от машини заема лидерски позиции на едни от най-развитите и високо конкурентни пазари, каквито са френския, американския, немския, полския, чешкия и др. Тези успехи са резултат от стремежа към качество и тенденциите към непрекъснато усъвършенстване.
Предлаганата от нас техника позволява да се задоволят нуждите нa производители с различни финансови възможности – от скъпи, най-модерни и високопроизводителни агрегати за крупни производители, до относително евтини машини и инвентар, предназначени за фермери, обработващи от няколко стотин до няколко хиляди дка.