Български  English  

Светослав Дамянов Кооперация Китка


Длъжност: Председател
Фирма: Кооперация Китка
Е-mail: kitka@kitka.bg
Телефон: 042/600156; 070020205
Интернет страница: www.kitka.bg
Адрес:

Стара Загора, бул. Цар Симеон Велики 1А

 

 

 

 

 

 

Създадена през 1994 г. с предмет на дейност внос и търговия на едро и дребно с резервни части за трактори, комбайни, прикачен инвентар, а също и селскостопански машини.

Поддържа складови наличности от над 20000 позиции в централния склад в Стара Загора, както и в 14-те магазина из страната и извършва доставки на място по заявка на клиента в рамките на 24 часа. На разположение на многобройните клиент е и електронен магазин,чрез който може да се правят поръчки онлайн.

Кооперация "КИТКА" има дистрибутори в градовете Добрич, Павликени, Плевен, Видин, Монтана, Пазарджик, Пловдив, Разград, Харманли, Хасково, Кърджали, Карнобат, Ямбол, Бургас.

За компанията работят високо образовани и мотивирани служители, в 8 търговско-сервизни центъра в страната, напълно оборудвани със специализирана диагностична апаратура и комфортни условия за работа и обслужване на нашите клиенти. На разположение на клиентите от цялата страна е и 24-часов мобилен сервиз с високо-квалифицирани технически специалисти.

Гарантирана е пълна осигуреност с оригинални резервни части, масла и консумативи за целия експлоатационен живот на машините.

Кооперация Китка е упълномощен представител за България на:

*  Erkunt Traktor Sanayii A.S. , Турция от 2012 г. (трактори Armatrac);

*  ПАО „Червона Зирка - Elvorti" - Украйна

* ООО НПП „БелоцерковМАЗ "- Украйна

Завод Кобзаренка - Украйна

Zamidis - Гърция

*  Maschio - Gaspardo S.p.A.- Италия

и партньор на много други утвърдени производители на земеделска техника и инвентар. 


Галерия