Български  English  

Георги Ташков Агро Скай АД


Длъжност: Изпълнителен директор
Фирма: Агро Скай АД
Е-mail: gtashkov@agrosky.bg
Телефон: 02/8548070; - 71; -72; Национален телефон: 070010445
Интернет страница: www.agrosky.bg
Адрес: 1404, гр. София, ж.к. манастирски ливади - Б, бл. 65, ет. 4; Евроцентър


 

 

 

 

 

Фирма Агро Скай АД е създадена през 2012 г. с предмет на дейност - Внос и Дистрибуция на едрогабаритна земеделска техника. Фирмата е част от голяма холдингова стуктура, която е добре позната повече от 20 години на Българския пазар. 

 

 Агро Скай предлага на големите Български земеделски производители и арендатори, висок клас трактори на Канадската фирма Версатайл (от 305 до 575 к.с.) познати на българския пазар под марката Бюлер, Революционния роторен комбайн Версатайл  RT 490 с 360˚ въртяща се контра, както и сламотръсни комбайни на Руският концерн  Ростселмаш. Както и  продукти на марката Quivogne предлагаща широка гама от продукти, които напълно отговарят на нуждите на съвременния рационален и ефективен бизнес.

Благодарение на това, че фирма Агро Скай е част от голяма холдингова структура, компанията разполага с добре подготвени търговски представители и  сервизни инженери. Предлаганите машини от нас са с висок стандарт и отговарят на последните тенденции в развитието на земеделска техника, машините изцяло са съобразени с изискванията на ЕС за едно екологично и съвременно земеделие. През годините екипа на Агро Скай е създал една стабилна сервизна мрежа на територията на цялата страна, предназначена да поддръжа доставените машини и инвентар. Агро Скай предлага на своите клиенти 8 търговско-сервизни центъра намиращи се в градовете София, Враца, Плевен ,Русе, Добрич, Силистра, Ямбол и в Стара Загора. В сервизните центрове са налице квалифицирани сервизни специалисти и също така са осигурени необходими ресурси за едно надеждно и по-качествено обслужване.

 Компанията предлага във всичките си търговско-сервизни центрове пълно обслужване, налични резервни части и специални масла за автомобилна, строителна и селскостопанска техника.

 Агро Скай е офицален представител за България на марките  Бюлер- Версатайл, Ростселмаш, Quivogne, IRTEM, Solis и Detank.