Български  English  

Ифтах Шахам Мегатрон ЕАД


Длъжност: Изпълнителен директор
Фирма: Мегатрон ЕАД
Е-майл: IS@megatron.bg
Телефон: 02 975 15 55
Интернет страница: www.megatron.bg
Адрес: София , кв.Горубляне

 

 

Мегатрон ЕАД е официален представител на световноизвестни фирми производители на земеделска, строителна, голф и градинска техника и прикачен инвентар. Основана е през 1998 г. и от тогава е официален дистрибутор за България на висококачествена земеделска техника с марка John Deere.

Изпълнителен директор на Мегатрон е г-н Ифтах Шахам. Американската компания John Deere е  създадена през 1837 г., от ковач на име Джон Диър, който изобретил първия самопочистващ се плуг. Компанията се развива непрекъснато и от малка ковачница с магазин се разраства до голяма корпорация с 39 завода по света, където днес работят приблизително 56 000 души. John Deere продължава да е водеща компания в световен мащаб и през всичките тези години се е ръководила от  четирите прости човешки принципа на нейния създател: Почтеност, Новаторство, Качество и Отговорност.

През 1999 г. Мегатрон сключва договор с френската компания Kuhn и става неин официален представител. Създадена в далечната 1828 г. днес  Kuhn е лидер в производството на прикачен инвентар. Друг наш чуждестранен партньор е Geringhoff  - най-добрия европейски производител на комбинирани хедери за царевица и слънчоглед. Компанията ни представлява от 2008 г. и чешката компания Strom, специализирана в производството на почвообработващи машини за трактори с мощност до 600 к.с.
През 2007 г. Мегатрон подписа дилърски договор с американската компания Bobcat, която е производител на универаслни машини, незаменими при всякакъв вид дейности, както в строителството, така и във фермата – челни товарачи, багери, телескопични товарачи, богата гама от работни органи и оригинални части. От лятото на 2009 г. компанията ни е официален дистрибутор на Bobcat за България.

Мегатрон предлага на своите клиенти не просто продажба на машини, а модерни технологии за земеделие, които са гаранция за висока производителност, качество и надеждност. Всяка машина закупена от компанията е обезпечена със следпродажбена поддръжка и сервиз. Квалифицираните ни сервизни инженери, които регулярно преминават курсове на обучение в John Deere University и Bobcat University са готови да реагират на всяко обаждане. За удобство на всички наши клиенти, Мегатрон разполага с няколко бази и магазин в страната, от където могат да се закупят оригинални части, дрехи, аксесоари, както и да се сервизира техниката им при необходимост.

Централния офис на компанията е в София,а мобилните ни сервизни инженери покриват югозападна и северозападна България. През 2009 г. Мегатрон откри нов търговско-сервизен комплекс в близост до Плевен, който облужва клиентите от региона и централна северна България.  В Русе компанията разполага с магазин за оригинални части и с мобилен екип сервизни инженери, които се грижат за изправността на машините в този регион. Дъщерната ни фирма „Мегатрон Сервиз” АД се намира в Добрич и е на разположение на клиентите ни в североизточна България. Новата база в Ямбол покрива югоизточната част на страната ни, а мобилните ни екипи в Пловдив се грижат за машините на клиентите ни в централна южна България.