Български  English  

Илияна Лефтерова Ири Трейд АД


Длъжност: Изпълнителен директор
Фирма: Ири Трейд АД
Е-mail: i.lefterova@iritrade.com
Телефон: тел: +359 28 54 80 70
Интернет страница: www.iritrade.com
Адрес: София 1404 Кв. "Манастирски ливади - Б", бл. 65 - "Евроцентър" тел: +359 28 54 80 70 факс: + 359 28 54 80 73

 

Фирма „ИРИ ТРЕЙД" АД е създадена през 2003 г. с предмет на дейност: "Продажба и сервиз на едрогабаритна селскостопанска техника", със седалище и централен офис в гр. София. Изпълнителен директор от основаването е Илияна Левтерова.

  „ИРИ ТРЕЙД"АД е официален представител за България на реномираната търговска марка "DEUTZ-FAHR", която е една от водещите производители на самоходна техника за селското стопанство. Фирмата е правоприемник на създадената през 1864 година фирма „Motorenfabrik N.A. Otto & Cie" от бащата на четиритактовия двигател Николаус Отто.

  В производствената листа влиза целия спектър от селскостопанска техника: Сламотръсни комбайни до 395 к.с., трактори с мощност до 340 к.с.,широка гама от телескопични повдигачи, затворени технологични линии за обработка и събиране на силаж, повдигаща и натоварваща техника.

 „ИРИ ТРЕЙД" представлява производители на почвообработваща техника "KONGSKILDE"„OVERUM" и " Quivogne", сеялки за пролетници "BECKER", роторни брани "HOWARD", есенни сеялки-„NORDSTEN" и зелена линия-„JF-Stoll".

 Пълният асортимент от машини предлагани от „ИРИ ТРЕЙД" за професионалните фермери и арендатори, се допълва от световните лидери прелагащи : самоходни, навесни и прикачни пръскачки-"BARGAM", техника за напояване-"IRTEC", сеялки и торачки-„IRTEM", сеялки за директна сетба-„KOKERLING", специализирана техника за зеленчукопроизводство-„CHECCHI&MAGLI", специализирана прикачна и самоходна техника за картофопроизводство-„GRIMME", челни товарачи-"STOLL", телескопични повдигачи-"AUSSA" и  специализирани хедери за царевица и слънчоглед FANTINI и DBF Energy.

 В областта на животновъдството, „ИРИ ТРЕЙД" предлага техника произведена от  CRONO - прикачни и самоходни фуражо-раздаващи ремаркета , "MULLERUP" и "ARNTJEN" - технологични лидери в оборудването на кравеферми, пълна гама от ремаркета и цистерни за течна тор-„BICCHI" и специализирана техника за разхвърляне на суха и течна тор-„JEANTIL".

„ИРИ ТРЕЙД" АД е представител за България на  италианската фирма-„bargam", водещ световен производител със 160 годишна традиция в областта на техниката за лозарската и овощарската индустрия.

  Продажбено-сервизните комплекси на фирмата се намират в градовете: Добрич, Русе, Ямбол, Враца, София, Плевен ,Стара Загора и Силистра. В сервизните центрове работят над 65 специалисти, които преминават периодични квалификационни курсове във фирмите производители на техниката.

„ИРИ ТРЕЙД" АД е изградила система за експресна диагностика на повредите и доставка на необходимите резервни части в рамките на 24 часа.

 Фирмата предлага във всичките си центрове пълно сервизно обслужване, налични резервни части и специални масла за автомобилна, строителна и селскостопанска техника.