БАТА АГРО - ИЗЛОЖЕНИЕТО, КОЕТО ДОКАЗА СВОЯТА ЗНАЧИМОСТ И АВТОРИТЕТ

БАТА АГРО 2014 ще се проведе под мотото "още по-голямо и още по-добро" и както досега, отново ще докаже авторитета и значимостта си за развитие на агробизнеса в България.

В V-то юбилейно издание на БАТА АГРО участие са заявили 200 фирми- изложители на над 30 000 кв.м. изложбени площи.

Браншовете, които ще бъдат представени тази година са: земеделска техника, препарати за растителна защита, торове и семена, заваръчна техника и инструменти, автомобили, складово оборудване, софтуер, измервателна техника, финансови и консултантски услуги, животновъдство, неправителствени организации, медии, университети и научни институти, фондации и др. Все по-голям интерес проявяват чуждестранни компании, предлагащи техника за селското стопанство, както и финансови институции.

На БАТА АГРО 2014 организаторите обръщат сериозно внимание  на образованието и науката като водещи фактори в просперитета на всяко бизнес начинание, в частност на успешното развитие на земеделието в България.

Селскостопанската академия и водещите специализирани университети в страната приеха поканата за участие в БАТА АГРО 2014, с което потвърдиха своята готовност за сътрудничество с бизнеса.

Галерия