Български  English  

БАТА АГРО – 4-7 март, летище Стара Загора


Агробизнесът се събира на най-голямото Международно изложение у нас  

БАТА АГРО - 4-7 март, летище Стара Загора

 

За първи път през 2015 г. емблематичното за страната ни специализирано селскостопанско изложение БАТА АГРО ще се проведе два пъти. Пролетното издание ще привлече агробизнеса от 4 до 7 март, на открити и закрити изложбени площи, с повече изложители и нови продукти.

Kъм момента вече са заявени над 20 000 кв.м. площ. Изложителите покриват пълната гама от продукти и услуги за селското стопанство.  Отбелязва се засилен интерес от чуждестранни фирми - изложители, както и организирани посещения на фермери от съседни държави. Тази първа за годината инициатива ще даде възможност на най-големите компании в бранша да се срещнат със своите партньори и да обсъдят предстоящите инвестиции в земеделските стопанства, в така важния за агросектора пролетен период . Изложението ще представи най-новото от света на агроиндустрията, като водещи модели земеделски машини, показани през миналата година на световни изложения, ще имат премиера в България.

В съпътстващата програма е предвидено провеждането на разяснителни семинари за земеделските производители относно новия програмен период и възможностите за кандидатстване за евросубсидии по ПРСР 2014-2020.