Благодарствено писмо до г-н Бунарджиев

До г-н Христофор Бунарджиев Председател на УС на БАТА Пловдив, 12.05.2010 г.   Относно: Нашето посещение на 11 май 2010   Уважаеми г-н Бунарджиев, От името на Германо-Българската индустриално-търговска камара и в качеството си на Почетен консул на Федерална република Германия в Пловдив бих желала да Ви благодаря за сърдечното посрещане и за възможността да разгледаме аграрното изложение БАТА АГРО 2010. За нас беше удоволствие да се запознаем отблизо с Вас, с организаторите и с изложителите на първото по рода си самостоятелно аграрно изложение на територията на Република България. Ще се радваме и занапред да имаме поводи за лични срещи, с които да подпомагаме развитието на германо-българските икономически отношения в областта на селското стопанство и хранително-вкусовата промишленост.   Сърдечни поздрави,     Д-р Мариана Чолакова Германо-Българска индустриално-търговска камара Представителство Пловдив